نکات محوری طراحی لوگو برای برند
طراحی لوگو قسمت تفریحی فرآیند برندسازی به حساب میآید . و البته بخشی که بیشرین انرژی و اشتیاق را برمیانگیزاند . این به معنای بیاهمیت بودن این مرحله نیست . برای طراحی یک لوگوی برنده باید مسیری که در مباحث گذشته ترسیم شد را طی کرده باشید . آنها به شما کمک میکند تا ماموریت ، ارزش ، فرهنگ ، چشمانداز و خصوصیت برندتان را درک کنید و لوگویی را خلق کنید که دقیقا نشان دهد شما چه کسی هستید و از چه چیز در بازار حمایت میکنید . در این جلسه به بیان نکات محوری در طراحی لوگو خواهیم پرداخت .
لوگو یک طرح گرافیکی ( نماد یا تایپی ) است که اسم و هویت برند را منتقل میکند . بهترین طراحی آن است که منحصر به فرد ، ساده و قوی باشد . طراحی ساده در دنیای شلوغ و پر هرج و مرج امروز به راحتی نگاهها را به خود جلب میکند . به دلیل کم بودن المانهای به کار رفته خیلی دیر از مد میافتند و نیاز به بازطراحی دارند . همین امر باعث میشود تا لوگوهای ساده به شناخت و آگاهی از برند کمک شایانی بکنند . لوگوهای ماندگار و ساده نایک ، صلیب سرخ و مایکروسافت تثبیت بصری را به شکل شگرفی به نمایش میگذارند . هنگام طراحی تمام مکانهایی که لوگو قرار است در آن به کار گرفته شود در نظر بگیرید ؛ محصولات ، بسته بندی ، تلویزیون ، لباس فرم شرکت و … . باید در تمامی مکانها هویت خود را حفظ کند و بدرخشد . طراحی لوگو را به یک فرد حرفهای بسپارید . مگر آنکه لوگو نمایش مستقیم کسب و کار باشد مانند طراحی لوگو برای یک دارالترجمه و یا قرار نیست لوگو در یک بازار سطح بالا حضور پیدا کند .
تفاوتی ندارد که خودتان طراح لوگو باشید یا طراحی را به دیگری بسپارید باید تصویر کلی لوگو در ذهن شما پیش از طراحی شکل گرفته باشد . اگر خود لوگو را ببینم میفهمم خودش است یا نه ! این جمله معروفی است که بسیاری از صاحبان شرکتها میزنند و به دنبال لوگوی منحصر به فردی هم هستند که خروجی آن تنها هدر رفتن پول و زمان است. تصویر اولیه باید بازتاب دهنده ماهیت محصول اولیه ، تعهد شما ، ویژگی منحصر به فردتان و شعار شرکت باشد .
فروشگاه اینترنتی یو اس پولو نمایندگی برند .U.S. POLO ASSN در ایران
درس شانزدهم
برگرفته از کتاب برندسازی
نوشته